INSPIRATION

Glade Kunder - Sangsvanevej 40 - pia@gladekunder.com - Telefon: 6081 6046 Copyright © All Rights Reserved

En bank i Hørsholm

For et stykke tid siden fik jeg klippet en pæn bid af mit lange hår. Dagen efter havde vi familien på besøg, men ingen bemærkede dette. 2 dage senere går jeg ind i Sydbank i Hørsholm, som jeg kun besøger 3-4 gange om året. Det første en af rådgiverne siger er: "Hej Pia - du er da blevet klippet". Hvor er det dejligt at mærke, at man er genkendt som kunde i butikken - og ovenikøbet at de lægger mærke til, hvordan man ser ud.

Et discount supermarked

Da jeg besøger et nyt discount supermarked første gang, er jeg dybt imponeret over den flotte butik. Dette fortæller jeg den unge kasseekspedient, som kvitterer med: "Ih hvor er jeg glad for, at du siger det – tusinde tak." Hvor er det dog dejligt, at ekspedienten tager ansvar for og glædes over kundens oplevelse i stedet for at være ligeglad eller blot sige tak.

En online shop

I denne online butik får man point, som kan bruges som rabat i fremtidige køb. Rabat er ikke loyalitetsopbyggende i sig selv, men som god service sender de en mail med besked om, at de er glade for, at man er kunde. Derudover oplyser de, at man nu har fået et antal point, samt hvad ens pointstatus er. På denne måde føler man sig værdsat og bliver samtidig mindet om, at man kan handle igen for disse point. Man får også besked i god tid, inden pointene udløber. Den helt gode oplevelse ville dog være, at pointene ikke udløb.

FÅ INSPIRATION TIL AT GØRE DET BEDRE

 

Nedenfor finder du lidt inspiration til, hvordan man kan øge sin kundeorientering.

 

Kunderne har her haft en positiv oplevelse,som de har haft lyst til at dele med andre. Eksemplerne er taget fra virkeligheden - dog er virksomhedernes navne udeladt.

 

Har du selv en god oplevelse, som fortjener en plads på denne side, så skriv til pia@gladekunder.com.

Biludlejning i Sydfrankrig

På en ferie i Frankrig havde vi lejet bil, og der er normalt en masse papirarbejde og ventetid forbundet med dette. Da vi skulle aflevere bilen - hvor vi plejer at skulle parkere den og så gå den lange vej hen til skranken igen, hvor der altid er kø - så stod der folk fra udlejningsfirmaet og udtjekkede bilerne lige ved indkørslen, så vi blot kunne koncentrere os om at nå vores fly. En dejlig oplevelse, hvor de gjorde det nemt at være kunde.

Et byggemarked

I indgangen til dette byggemarked blev vi mødt at 2 søde friske medarbejdere, som spurgte, hvad de kunne hjælpe os med. De førte os hen til det sted, vi kunne finde varen og spurgte om der var andet, de kunne hjælpe med. Vi følte os meget velkomne og brugte en del mere tid i butikken, end vi ellers havde planlagt. Ved kassen blev vi også super godt behandlet og jeg kunne ikke dy mig for at spørge manageren (som var ham der stod ved kassen!), om de alle havde været på et kursus i kundeservice? Han fortalte, at han blot havde spist på Geranium og haft en suveræn oplevelse som gæst der, så fremover vil alle hans kunder blive behandlet som gæster i hans butik. Flot tænkt og dejligt at vi kan inspirere hinanden til at gøre de små forskelle, som gør den store forskel for kunden :-)